Onze wijnen worden geleverd in BE & NL. Transportkost €9,95 bij bestelling <€150. Levering binnen 2 à 3 werkdagen.
in samenwerking met La Stalla Oostende
Lees dit artikelOnze jaarlijkse herfstdegustatie gaat door op 21 & 22 oktober 2017
Lees dit artikelBezoek Baeten Vinopolis op Flanders Expo Gent - 19-23 november 2017
Lees dit artikelMosselgerechtje in samenwerking met de Caroussel in Eindhoven
Lees dit artikelEen zomers gerechtje in samenwerking met As Cooked By Ginger
Lees dit artikelEen zomers zalmgerechtje in samenwerking met Eetcafé 't Genot in Echt
Lees dit artikelEen BBQ asperge gerechtje in samenwerking met Mykene - chef Stijn Gille
Lees dit artikelIngrediënten: • 5 cl Ole Smoky Apple Pie • Aqua Monaco Ginger Ale • verse appel • gemarineerde gember • ijsblokjes optioneel: kruidenbitter, bv Angostura bitters
Lees dit artikelIngrediënten: • 5 cl Koskue Gin • troebel appelsap • verse stukjes (Granny Smith) appel • zwarte peper van de molen • ijsblokjes
Lees dit artikelIngrediënten: • 5 cl Napue Gin • Aqua Monaco tonic • rozemarijn • veenbessen • ijsblokjes
Lees dit artikelIngrediënten: • 2 cl Limoncello Bepi Tosolini • 20 cl Montelvini Frizzante • blaadje basilicum
Lees dit artikelWat is freekeh? Freekeh wordt ook wel het nieuwe quinoa genoemd. Het is tarwe die wordt geoogst als het nog groen en dus nog niet rijp is. Een graan dus. Na de oogst...
Lees dit artikelIngrediënten: 1 komkommer 2 wortels 10 kerstomaten 1/2 citroen 2x een bol mozzarella grote handvol walnoten 2 boterhammen peper, zout 2 eieren
Lees dit artikelIngrediënten: 150 g couscous 20 scampi’s handvol amandelen handvol cashewnoten 1 rijpe mango sap van 1/2 appelsien sap van 1/2 citroen verse peterselie verse...
Lees dit artikelIngrediënten: 4 inktvissen die je in ringen kan snijden marinade: 1 teen look, peper, zout, paprikapoeder, peterseliepoeder, sap
Lees dit artikelEen toffe publi-reportage in het Maart 2017 Magazine van Navenant.
Lees dit artikelSamen met enkele chefkok-partners hebben we verschillende heerlijke wijn-aspergecombinaties uitgewerkt in een culinair boekje.
Lees dit artikelEen wildsuggestie van Baeten Vinopolis.
Lees dit artikelIngrediënten: +/- 150 g sobanoedels 16 scampi’s 2-3 inktvisfilets in ringen gesneden 200 ml rijstmelk of kokosmelk zakje sojascheuten 1/2 paksoi 750 ml...
Lees dit artikelEen asperge gerechtje in samenwerking met Azië Weert
Lees dit artikelIngrediënten: 150 g quinoa 300 g kippengehakt 1 teen look 1 sjalot 1/2 rode peper 250 g shiitake zakje rucola vleesbouillonblokje flinke scheut witte wi
Lees dit artikelIngrediënten: 200-250 g spaghetti 250 g rundstoofvlees 2/3 dikke tomaten 1 flesje glutenvrij bier, Brunehaut Tripel 2-3 tl mosterd 1 vleesbouillonblokje 1 tl...
Lees dit artikelIngrediënten: 200-250 g penne 200 ml (lactosevrije) room 200 g gerookte zalm 10-tal stengels bieslook klein zakje rucola peper, zout, gedroogde peterselie witte...
Lees dit artikelIngrediënten: 2 kipfilets 3 el maïzena 2 el rode currypasta 1 teen look 2 stengels pijpajuin 1 rode paprika 1/2 groene paprika 2 wortels arachideolie 2 el...
Lees dit artikelIngrediënten: 1 kraakverse zalmfilet 1 bakje zeekraal sojasaus sesamzaadjes peper olijfolie
Lees dit artikelIngrediënten: 200-250g spaghetti 20 scampi’s 250 ml light room, je kan ook volle nemen, light heeft meer kans op schiften 1 sjalot vleesbouillonblokje witte...
Lees dit artikelIngrediënten: 2 courgettes 1/2 rode ui 1 teen look 1 broccoli 150 g geitenkaas 1 avocado peper, zout olijfolie
Lees dit artikelIngrediënten: 200-250 g rijstnoedels 4 eieren 1/2 zakje Thaise roerbakmix 1 rode paprika klein zakje sojascheuten handvol champignons 2 kipfilets (200 g) handvol...
Lees dit artikelIngrediënten: 2 tortillavellen 300 g kipfilets 1 zakje tacokruiden van de Albert Heijn diepvrieszakje Mexicaanse groentjes van de Lidl, er zaten zwarte...
Lees dit artikelIngrediënten: Voor de burgers: 2 blikken tonijn 2 eieren 1/2 rode ui verse bieslook verse peterselie paneermeel peper, zout
Lees dit artikelIngrediënten: 2 aubergines 100 g quinoa 2 wortels klein zakje rode kool feta verse peterselie (enkele stengels) sap van 1/2 citroen peper,...
Lees dit artikelIngrediënten: 150 g quinoa 1 blik tonijn in eigen nat 1 rode zoete puntpaprika verse bieslook 10 groene olijven 1/2 komkommer peper, zout Dressing: 1...
Lees dit artikelIngrediënten: 2 visfilets, ik nam schelvishaasje hennepzaad glutenvrije bloem 1 ei 10 patatjes 3 wortelen enkele stengels lente-ui peper, zout boter
Lees dit artikelIngrediënten: Voor de koekjes: 100 g quinoa 250 g verse spinazie 80 g (glutenvrij) paneermeel 1 ei 1 el olijfolie
Lees dit artikelWesley Noë ontvangt u graag op onze Lente Degustatie in Wingene
Lees dit artikelIngrediënten: 6 wortelen voor een slechte spiraalsnijder, 3 voor een goede (zorg ervoor dat je een flinke handvol noedels hebt)
Lees dit artikelIngrediënten: 6 rijstvellen 1 dikke wortel 1/2 klein zakje sojascheuten 1/2 komkommer grote handvol pindanoten 1 stuk verse zalmfilet Optioneel: verse basilicum
Lees dit artikelIngrediënten: 1 komkommer bakje pikante hummus blok haloumi kleine blaadjes sla vanuit een zakje gemengd
Lees dit artikelTijd voor nog een heerlijke combinatie: de 'Pinot Grigio DOC' van Teresa Raiz komt uitstekend tot zijn recht bij de 'Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis' van...
Lees dit artikel