Wijn in vaten: Dé TOEKOMST VAN UW HORECAZAAK
Schenkt u ook nog al uw wijnen uit flessen?
Als horeca-ondernemer bent u voortdurend bezig met uw zaak om uw klanten de allerbeste wijnbeleving te bieden. Aangezien de kans groot is dat u wijn in uw horecazaak aanbiedt, is het aangewezen om even stil te staan bij de volgende vragen:
- Bestellen uw gasten volgens u te weinig huiswijn?
- Verliest u ook teveel tijd en opslagruimte met uw wijnflessen?
- Giet u ook regelmatig halfvolle flessen wijn weg?
- Is de kwaliteit van uw huiswijn altijd constant?
- Is de wijn vaak niet leverbaar?
- Is uw koelkast vaak overbeladen met flessen?
- De zoveelste rit naar het containerpark zou u zich liever besparen?
- Wilt u uw personeel efficiënter later werken en tijd besparen?
Heeft u minstens 1 van bovenstaande vragen met ‘Ja’ beantwoordt ? Neem dan even 5 minuten tijd om onderstaande te lezen of om onze brochure te downloaden.
Voordelen wijn in vaten voor uw horeca-zaak
UITERMATE PRAKTISCH
|
DUURZAAM
|
BEHOUD VAN KWALITEIT
|
RUIMTEBESPAREND
|
ALTIJD GEKOELDE WIJN
|
KOSTENBESPAREND
|
Heeft u interesse in een tapinstallatie in uw horecazaak?
Wanneer u besluit om uw wijn in vaten te nemen, kunnen wij deze voorfinancieren. Baeten Vinopolis voorziet een nieuw taptoestel en zorgt dat het in uw zaak gebruiksklaar geïnstalleerd wordt. In functie van uw omzet met onze producten wordt deze investering op 5 jaar afgeschreven en wordt u na deze periode eigenaar van het toestel.
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak met een vertegenwoordiger (klik hier op de link). We maken graag een afspraak met u en zoeken samen naar een oplossing op maat van uw zaak!