Onze wijnen worden geleverd in BE & NL. Transportkost €9,95 bij bestelling <€150. Levering binnen 2 à 3 werkdagen.
Voor de burgers:
2 blikken tonijn
2 eieren
1/2 rode ui
verse bieslook
verse peterselie
paneermeel
peper, zout
Voor de komkommersalade:
1 komkommer
10 zilveruitjes
10 radijzen
1 of 2 stengels pijpajuin
peper, zout
1/2 citroen
Voor de dipsaus:
1 potje Griekse yoghurt
peper, zout, peterselie
olijfolie, 1/2 citroen
Neem een spiraalsnijder en snijd de komkommer in noedels. Doe ze in een
mengkom. Snijd de radijzen in blokjes en de zilveruitjes in twee. Snijd de
pijpajuin in schijfjes en voeg alles toe aan de komkommernoedels. Kruid met peper en zout en doe er het sap van 1/2 citroen bij. Zet in de koelkast. Doe de Griekse yoghurt in een kommetje en doe er een scheutje olijfolie bij. Kruid met peper, zout en peterselie. Voeg sap van 1/2 citroen toe, meng en zet ook in de koelkast. Doe de tonijn in een mengkom, zorg dat de grote brokken verkruimeld zijn. Voeg de 2 eieren toe en meng. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe, behalve het paneermeel en meng. Voeg beetje bij beetje paneermeel toe. Wanneer de structuur vast genoeg is om burgers mee te vormen ben je klaar. Vorm zes burgers en bak ze goudbruin in zonnebloemolie of olijfolie. Korst aan op hoog vuur en laat dan even verder garen op laag vuur, zodat ze volledig warm worden.
Serveer drie burgertjes per persoon, dat is zeker voldoende. Dien op met de mooi ogende komkommersalade en een lepel yoghurtsaus.
In samenwerking met As Cooked By Ginger.