FOCACCIA MET ZALM

Ingrediënten:

1 stuk Focaccia brood

1 potje Roomkaas  

50 gram Zalm  

1 zakje Rucola sla  

Geroosterde pijnboompitten  

15 gram Cherry tomaatjes

1 bosje Basilicum  

1 pakje Mozzarella

Bereidingswijze:

  • Afbakken Focaccia brood op 200ºC in 3-4 minuten
  • Minimaal 10 minuten af laten koelen
  • Na het afkoelen de Focaccia openklappen
  • Besmeer de onderste helft met de roomkaas
  • Drappeer hierop de gerookte zalm
  • Leg de rucola losjes op de zalm
  • Garneer het geheel met wat geroosterde pijnboompitjes
  • Snijd de Focaccia in vieren en snij ieder kwart nogmaals doormidden
  • Plaats deze twee stukken boven op elkaar
  • Maak het geheel af met een houten prikker, cherry tomaatje, basilicum en mozzarella
Deel dit artikel