Aperol Spritz: a refreshing cocktail with orange & ice

Aperol Spritz: kant-en-klare cocktail van het vat

Maak kennis met onze Aperol Spritz van het vat, gemaakt met de échte Aperol. Aperol Spritz is een trendy, verfrissend en aangenaam Italiaans aperitief met een zoete, bittere toets van sinaas, rabarber en cinchona. Geserveerd met een schijfje sinaasappel en enkele ijsblokjes. Heerlijk verfrissend en gemakkelijk!

Aperol Spritz serveren van de tap heeft vele voordelen voor uw horecazaak:

  • Constante kwaliteit
  • Snelle bediening
  • Plaatsbesparend in de koelkast en op de toog
  • Lagere kost per glas
  • Koeling rechtstreeks in het tapsysteem
  • Duurzaam: geen glas- of kartonafval

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze Account managers:

Mandy Vandenbruaene: Sales Manager: +32 (0) 471 09 06 48

Koen Hellemans: Account Manager Antwerpen: +32 (0) 490 41 01 90

Marco Schoemans: Account Manager Noord-Nederland: +31 (0) 6 15 37 69 73 

Bert Hubrechts: Account Manager Oost- en West-Vlaanderen: +32 (0) 468 22 44 81

Leo Verseput:  Account Manager West-Nederland +31 (0) 6 18 86 78 89

Aperol Spritz van het vat: hoe werkt het?

Voorbereiding

  1. Zorg er voor dat de koeling werkt
  2. Behandel de vaten met zorg bij het transport (niet schudden, gooien,..)
  3. Bewaar de Spritzer bij max. 25° C
  4. Let op de houdbaarheidsdatum (THT)

Tappen

  1. 1e glas leegtappen, hoeveelheid is afhankelijk van de lengte van de leiding
  2. De tapdruk is ingesteld bij installatie en is correct bij normale temperaturen (< 25°C). Bij hogere buitentemperatuur de druk lichtjes verlagen
  3. Hou bij het tappen het glas in een hoek van 45° en open de tapkraan volledig

Onderhoud

  1. ’s avonds de tapkop op het vat losmaken
  2. Tapkranen dagelijks proper houden

Bij problemen of vragen, contacteer onze technische dienst: +32 (0)89 32 23 24 of service@baetenvinopolis.be