Baeten Vinopolis
Vinostories

Komkommer - en wortelnoedels met mozzarella, croutons en een spiegeleitje

Ingrediënten: 1 komkommer 2 wortels 10 kerstomaten 1/2 citroen 2x een bol mozzarella grote handvol walnoten 2 boterhammen peper, zout 2 eieren

Lees dit artikel
Komkommer - en wortelnoedels met mozzarella, croutons en een spiegeleitje
Couscous met mango, & scampi en noten

Ingrediënten: 150 g couscous 20 scampi’s handvol amandelen handvol cashewnoten 1 rijpe mango sap van 1/2 appelsien sap van 1/2 citroen verse peterselie verse...

Lees dit artikel
Couscous met mango, & scampi en noten
Bulgursalade met gegrilde inktvis

Ingrediënten: 4 inktvissen die je in ringen kan snijden marinade: 1 teen look, peper, zout, paprikapoeder, peterseliepoeder, sap

Lees dit artikel
Bulgursalade met gegrilde inktvis
Rosé wijnen in Navenant Magazine

Een toffe publi-reportage in het Maart 2017 Magazine van Navenant.

Lees dit artikel
Rosé wijnen in Navenant Magazine

Asperge gerecht in samenwerking met De Pauwenhof Maastricht

Lees dit artikel
ASPERGES | ZILT | GIN TONIC 2.0
ASPERGE SUGGESTIES

Samen met enkele chefkok-partners hebben we verschillende heerlijke wijn-aspergecombinaties uitgewerkt in een culinair boekje.

Lees dit artikel
Asperge Suggesties
STOOFPOTJE | EVERZWIJN | BOSBESSEN

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
STOOFPOTJE | EVERZWIJN | BOSBESSEN
REE | EEKHOORNTJESBROOD

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
REE | EEKHOORNTJESBROOD
HAZENPEPER CLASSIQUE

Een wildsuggestie van Baeten Vinopolis.

Lees dit artikel
HAZENPEPER CLASSIQUE

Een aspergegerechtje in samenwerking met Ich&Dich Sittard.

Lees dit artikel
TOURNEDOS | BEARNAISE | ASPERGES

Een asperge gerechtje in samenwerking met Mykene Leuven.

Lees dit artikel
EENDENFILET VAN DE BBQ | PEULTJES, GROENE ASPERGES | JONGE UI | PAPRIKA

Een asperge gerechtje in samenwerking met het Aldeneickerhof Maaseik.

Lees dit artikel
SALADE VAN ASPERGES MET NOORDZEEGARNALEN

Een asperge gerechtje in samenwerking met Hotel Van Eyck.

Lees dit artikel
CANNELLONI VAN ASPERGE MET GESCHROEIDE ZALM DOPERWTENCRÈME ASPERGESOEPJE
RISOTTO MET ASPERGES

Een asperge gerechtje in samenwerking met Hassotel Hasselt.

Lees dit artikel
RISOTTO MET ASPERGES
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis

Ingrediënten: +/- 150 g sobanoedels 16 scampi’s 2-3 inktvisfilets in ringen gesneden 200 ml rijstmelk of kokosmelk zakje sojascheuten 1/2 paksoi 750 ml...

Lees dit artikel
Aziatische noedelsoep met scampi en inktvis
ASPERGES | GROTE GARNALEN | SESAMDRESSING

Een asperge gerechtje in samenwerking met Azië Weert

Lees dit artikel
ASPERGES | GROTE GARNALEN | SESAMDRESSING
SPRING TASTING 6 & 7 mei

Kom zeker proeven op onze jaarlijkse lente degustatie

Lees dit artikel
SPRING TASTING
Quinoa met gehakt shiitake en rucola

Ingrediënten: 150 g quinoa 300 g kippengehakt 1 teen look 1 sjalot 1/2 rode peper 250 g shiitake zakje rucola vleesbouillonblokje flinke scheut witte wi

Lees dit artikel
Quinoa met gehakt shiitake en rucola
Spaghetti al ragù

Ingrediënten: 200-250 g spaghetti 250 g rundstoofvlees 2/3 dikke tomaten 1 flesje glutenvrij bier, Brunehaut Tripel 2-3 tl mosterd 1 vleesbouillonblokje 1 tl...

Lees dit artikel
Spaghetti al ragù
Penne met gerookte zalm en rucola

Ingrediënten: 200-250 g penne 200 ml (lactosevrije) room 200 g gerookte zalm 10-tal stengels bieslook klein zakje rucola peper, zout, gedroogde peterselie witte...

Lees dit artikel
Penne met gerookte zalm en rucola
Rode curry met kip en paprika

Ingrediënten: 2 kipfilets 3 el maïzena 2 el rode currypasta 1 teen look 2 stengels pijpajuin 1 rode paprika 1/2 groene paprika 2 wortels arachideolie 2 el...

Lees dit artikel
Rode curry met kip en paprika
Rauwe zalm met soja, sesam en zeekraal

Ingrediënten: 1 kraakverse zalmfilet 1 bakje zeekraal sojasaus sesamzaadjes peper olijfolie

Lees dit artikel
Rauwe zalm met soja, sesam en zeekraal
Spaghetti met scampi en dille

Ingrediënten: 200-250g spaghetti 20 scampi’s 250 ml light room, je kan ook volle nemen, light heeft meer kans op schiften 1 sjalot vleesbouillonblokje witte...

Lees dit artikel
Spaghetti met scampi en dille
Courgettenoedels met broccoli, geitenkaas en avocado

Ingrediënten: 2 courgettes 1/2 rode ui 1 teen look 1 broccoli 150 g geitenkaas 1 avocado peper, zout olijfolie

Lees dit artikel
Courgettenoedels met broccoli, geitenkaas en avocado
PadThai

Ingrediënten: 200-250 g rijstnoedels 4 eieren 1/2 zakje Thaise roerbakmix 1 rode paprika klein zakje sojascheuten handvol champignons 2 kipfilets (200 g) handvol...

Lees dit artikel
PadThai
Tortilla met kip, guacamole & zure room en groentjes

Ingrediënten: 2 tortillavellen 300 g kipfilets 1 zakje tacokruiden van de Albert Heijn diepvrieszakje Mexicaanse groentjes van de Lidl, er zaten zwarte...

Lees dit artikel
Tortilla met kip, guacamole & zure room en groentjes
Tonijnburgers met komkommernoodles

Ingrediënten: Voor de burgers: 2 blikken tonijn 2 eieren 1/2 rode ui verse bieslook verse peterselie paneermeel peper, zout

Lees dit artikel
Tonijnburgers met komkommernoodles
Auberginerolletjes met quinoa, feta en groentjes

Ingrediënten: 2 aubergines 100 g quinoa 2 wortels klein zakje rode kool feta verse peterselie (enkele stengels) sap van 1/2 citroen peper,...

Lees dit artikel
Auberginerolletjes met quinoa, feta en groentjes
Quinoa met tonijn en olijven

Ingrediënten: 150 g quinoa 1 blik tonijn in eigen nat 1 rode zoete puntpaprika verse bieslook 10 groene olijven 1/2 komkommer peper, zout Dressing: 1...

Lees dit artikel
Quinoa met tonijn en olijven
Schelvis met een korstje van hennepzaad

Ingrediënten: 2 visfilets, ik nam schelvishaasje hennepzaad glutenvrije bloem 1 ei 10 patatjes 3 wortelen enkele stengels lente-ui peper, zout boter

Lees dit artikel
Schelvis met een korstje van hennepzaad
Quinoa-spinaziekoekjes met een tomatensalsa

Ingrediënten: Voor de koekjes: 100 g quinoa 250 g verse spinazie 80 g (glutenvrij) paneermeel 1 ei 1 el olijfolie

Lees dit artikel
Quinoa-spinaziekoekjes met een tomatensalsa
LENTE DEGUSTATIE Oost-en West-Vlaanderen

Wesley Noë ontvangt u graag op onze Lente Degustatie in Wingene

Lees dit artikel
LENTE DEGUSTATIE OP MA 8 MEI