10 redenen waarom u zou kiezen voor wijn van het vat

1. ONZE ERVARING


 

2. KWALITEIT


Een partner met 30 jaar ervaring - service &
onderhoud - since 1935

Ruim 30 jaar verkoopt Baeten Vinopolis wijn in vaten. We plaatsen en onderhouden zelf onze tapinstallaties. De installatie, service en onderhoud gebeurt door onze eigen vaste installateurs. Sinds 2007 vullen wij zelf onze Franse wijnen af. Ons Monvin gamma komt afgevuld uit Italië.

 

Wijnkennis -gegarandeerde kwaliteit - nooit meer kurk

Gegarandeerde kwaliteit door samenwerking met vaste familiebedrijven. Door in-house know-how kunnen we jaarlijks de juiste wijnen voor u selecteren. Wijn in vaten zorgt voor nooit meer kurk in de wijn.

3. PRAKTISCHE REDENEN


 

4. WIJN IN VAT, OOK IN FLES


Ruimtebesparing - gebruiksgemak

Een vat neemt de oppervlakte van 9 flessen in, met een inhoud van 27 flessen. De vaten kunnen in de kelder geplaatst worden. Dit zorgt voor een ruimtebesparing in uw koelkasten en achter de bar.

 

Alle Franse wijnen die we op vat hebben, hebben we ook in fles 

Door een lange samenwerking & partnership met onze wijnboeren, is er een synergie onstaan tussen de domeinwijnen in fles en de vaten, waardoor we dezelfde wijnen kunnen aanbieden in fles als in vat.

5. GRATIS INSTALLATIE


 

6. ECONOMISCHE REDENEN


Geen investering - gratis tapinstallatie in bruikleen -
winstmaximalisatie

De tapinstallatie krijgt u gratis in bruikleen. Wij investeren in een gratis tapinstallatie in uw zaak wanneer u +/- 50 liter wijn per week afneemt. Zo begint uw besparing te lopen op het moment dat u ervoor kiest met ons in zee te gaan. Een superbezuiniging zonder investering.

 

Tijdbesparend - kostenbesparend - door oa.
snellere bediening

Groot comfort voor de barbediende omdat je van 6 handelingen overschakelt naar een enkele. Ook bij zelfbediening en geautomatiseerde tapsystemen bieden de vaten een oplossing. Onze literprijs is
meestal lager dan de meeste flesprijzen. Onze systemen zijn ook compatibel met automatische doseringssystemen.


7. ECOLOGISCHE REDENEN 


 

8. STIKSTOF ALS DRIJFGAS


Minder lege flessen - milieuvriendelijk -
minder afval

Minder flessen betekent minder afval, minder ruimte,
minder bezoeken aan het containerpark. 1 vat in omloop komt bespaart een productie en recyclage van +/- 100 flessen per jaar.

 

Minder hoofdpijn

Onze wijn wordt professioneel en hermetisch afgevuld. De stikstof, het drijfgas tijdens het wijn tappen is een inert gas dat tevens de wijn ook zal beschermen. Zodoende dat de basiswijn maar voor de helft beschermd moet worden door sulfiet. Resultaat is dat er een lagere dosis sulfiet aanwezig is in de wijn en dus minder hoofdpijn.

9. COCKTAIL & BUBBELS OP VAT


 

10. TAPKLARE INSTALLATIE


Koolzuur geeft bubbels
We bieden een kant-en-klare cocktail, Spritz, en een bubbel, Monvin Prodry Frizzante aan op vat.

SPRITZ 
aperitief met fijne parel
Prosecco Aperol Spuitwater
Dé bruisende Aperol cocktail in vaten. Spritz is een gekend, verfrissend en aangenaam aperitief met een zoete, bittere toets van sinaas, rabarber en cinchona. Best serveren met een schijfje sinaasappel en enkele ijsblokjes.

 

Tapklare & mobiele installatie nodig
voor uw evenementen?

Wanneer u gedurende een festival of andere (tijdelijke) festiviteiten veel wijn zou willen schenken, kan u ook een mobiele installatie van ons in bruikleen afnemen. Deze is tapklaar, enkel nog aansluiten op stroom!

In het tapmeubel is maar liefst plaats voor 4 vaten wijn en een fles stikstof.